Sony Xperia Z Ultra lansat oficial; vine cu un ecran uriaş de 6.4 inch!

0
1038

Sony tocmai a anunţat primul phablet din portofoliul companiei. Acesta este mult aşteptatul Xperia Z Ultra sau Togari, cum a fost denumit în trecut.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sony Xperia Z Ultra

Phablet-ul vine cu un ecran de 6.4 inch. Acesta are rezoluţie FullHD şi vine cu tehnologia Triluminous, care promite o gamă mai variată de culori, şi cu tehnologia X-Reality care îmbunătăţeşte calitatea imaginilor afişate; ecranul va putea fi folosit chiar şi cu un creion normal cu diametrul vârfului mai mare de 1 mm.

Monstrul de 6.4 inch are în spate cel mai puternic procesor al celor de la Qualcomm, Snapdragon 800, tactat la o frecvenţă de 2.2 GHz. Bateria este una de 3000 mAh şi sperăm că va fi suficientă pentru acest device. În spate găsim o cameră de 8 MP cu senzor Exmor RS, capabilă de filmări 1080p şi capturi HDR, iar în faţă una de 2 MP.

Sony Xperia Z Ultra

Corpul lui Xperia Z Ultra măsoară doar 6.5 mm grosime şi cântăreşte 212 grame. El vine cu certificare IP58; astfel, el poate sta sub apă până la 30 de minute, la o adâncime de 1 metru. Telefonul va rula ultima versiune de Android disponibilă, Android 4.2.2 împreună cu interfaţa Sony. Acesta va fi disponibil începând cu trimestrul al 3-lea al acestui an, în 3 variante de culoare: negru, alb şi mov.