Sony prezinta varianta updatata a lui Vaio P

0
521

Sony Europe a prezentat astazi oficial noua sa versiune de “ultra mobile PC” Vaio P. Pe langa un nou design si noi variante de culoare, Sony si-a dotat terminalul si cu o serie de functii atractive. Spre exemplu, Sony Vaio P incorporeaza acum un accelerometru, care permite utilizatorului sa navigheze pe site-uri sau in documente PDF pur si simplu prin inclinarea terminalului catre dreapta sau stanga.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Daca intoarceti noul Vaio pe o parte pentru a vizualiza continuturi in mod portrait, veti putea “rasfoi” virtual cu ajutorul trackball-ului, al tastelor mouse-ului si touchpad-ului. Lista de specificatii a terminalului include si un procesor Intel Atom Z540 de 1.86 GHz, un display de 8 inchi, cu rezolutie de 1600 x 768 pixeli, Windows 7 Home Premium (32 bit) si 2 GB DDR2 SDRAM.

Noul Vaio P foloseste un SSD de 64 GB, vine cu 2 porturi USB, un slot pentru carduri SD, un slot Memory Stick Duo, GPS si busola digitala. La capitolul conectivitate, beneficiati de WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR si 3G, iar mini PC-ul incorporeaza si difuzoare stereo si microfon. Bateria sa rezista la 5 ore de functionare, iar gadgetul va fi disponibil in 5 variante de culoare (portocaliu, verde, roz, negru sau alb) din luna iunie, cel putin in Europa.

Pretul sau de pornire este de 1080 de dolari, pentru varianta japoneza a terminalului, cu procesor de 1.60 GHz.

[via Crunchgear]