Sony lanseaza televizoarele BRAVIA WE5 ecologice

0
674

Sony a anuntat lansarea televizoarelor BRAVIA WE5, care reduc consumul de energie, pastrand calitatea imaginii, care a consacrat brandul. Noile televizoare sosesc in variante cu diagonala de 40 si 46 inchi, suportand rezolutii Full HD 1080p. Reducerea consumului de energie se realizeaza datorita implementarii in premiera mondiala a unei noi tehnologii, bazate pe utilizarea unei lampi fluorescent catodica microtubulara, ce asigura iluminarea din spate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Televizoarele vin cu suport pentru rezolutii de pana la 1920 x 1080 pixeli, procesor de imagine BRAVIA, tehnologie Live Colour, 24p True Cinema, tuner digital integrat, certificare DNLA, functie Applicast, 4 iesiri HDMI si functia BRAVIA Sync. In plus, noile BRAVIA folosesc si 2 conectoare SCART, o intrare HD15 PC si modul Picture Frame.

O alta functie eco, care ni se pare incredibila este senzorul care detecteaza prezenta privitorului, astfel ca daca nu este nimeni in camera, televizorul va deconecta semnalul video pentru a conserva energia. Seria WE5 a primit calificativul EU Flower pentru consum redus de energie, folosirea redusa a substantelor nocive mediului si reciclarea facila a ambalajelor.