Sony anunta primul Internet TV si un Blu-ray player pe masura

0
837

Sony tocmai a anuntat oficial lansarea primului Blu-ray player cu suport Google TV (NSZ-GT1), dar si a primei game de televizoare Google TV. Aceasta include 4 HDTV-uri, cu diagonale de 24, 32, 40 si 46 de inchi, cu preturi ce pornesc de la 599 de dolari si ajung la 1399 dolari. Blu-ray playerul este inclus intr-un set top box, care va costa 399 de dolari.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HDTV-ul Sony de 24 inchi este un LCD, in vreme ce modelele cu diagonala mai mare sunt bazate pe tehnologie LED si toate suporta WiFi. Printre aplicatiile preinstalate pe aceste prime televizoare se numara Netflix, CNBC, Napster si Pandora, plus un player VOD Sony Qriocity. Restul aplicatiilor vor sosi via Android Market in 2011.

Magazinele din SUA vor primi aceste produse la finalul lunii si asteptam cu nerabdare ca ele sa ajunga si in Europa. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, televizoarele vin cu o telecoamnda Sony complexa, care va indeplini si rolul de mini-tastatura si va fi esentiala pentru navigarea in meniuri, chat si navigarea web.

Televizoarele Google TV mai includ porturi HDMI, USB, cautare web, solutii de procesare Intel si metode de conectare la telefonul mobil.

[via Engadget]