Sony anunță noua serie de SSD-uri externe numită SL-E; Avem modele de 240, 480 și 960 GB

3
772

Astăzi producătorul japonez Sony a anunțat extinderea portofoliului de dispozitive SSD externe prin lansarea seriei numită SL-E. Acest nou model de tip extern oferă o capacitate mare de stocare, fiind în același timp suficient de mic pentru a încăpea în buzunar și suficient de puternic pentru transfer sigur și de mare viteză a datelor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că această serie de SSD-uri a fost concepută pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor precum ingineri și arhitecți, persoane care au nevoie de dispozitive ușor de transportat oriunde și suficient de încăpătoare pentru stocarea datelor importante.

Sony

SSD-ul este echipat cu porturi USB Type-C reversibil, dar și cu port USB-A, fiind compatibil cu PC-uri, Mac-uri, dar și cu smartphone-uri și tablete Android. Viteza la transferul de date ajunge la 540 MB/s citire și la 520 MB/s la scriere. Se oferă și software ENC DataValut Lite pentru securitatea completă a fișierelor.

Sony

De asemenea, gama E include elemente utile precum suprafața vălurită pentru o aderență mai bună și LED de acces ușor de observat. Mai jos aveți și detalii despre prețurile acestor SSD-uri externe care ar urma să debuteze pe plan local din această lună.

  • 240 GB – 800 lei
  • 480 GB – 1100 lei
  • 960 GB – 2250 lei