Sony anunta netbookul Vaio P la CES 2009

0
627

Editia showului CES din acest an abunda de lansari de netbook-uri, care mai de care mai bine dotate si cu preturi imbatabile. Printre ele se numara si nou-venitul Sony VAIO P Lifestyle, care va sosi la un pret de 900 de dolari si va cantari doar 700 de grame.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul suporta conectivitate WiFi b/g/n, LAN si Bluetooth, fiind compatibil si cu serviciile 3G EV-DO oferite de Verizon. Vaio P este cu 10% mai mic decat VAIO TT, iar display-ul sau are o diagonala de 8 inchi. Rezolutia acestui ecran este incredibila, 1600 x 768 pixeli, Sony descriind display-ul drept unul ultra wide, capabil sa afiseze o pagina web in totalitate, fara a fi nevoie de scrolling orizontal.

Printre specificatiile acestui netbook se mai numara un GPS, o camera web, sloturi pentru carduri MS si SD, dar si OS-ul Windows Vista. Ca bonus, Sony ofera un “Instant Start Mode”, care asigura o bootare rapida a terminalului, cu acces direct la Sony Xross Media Bar si browsing Internet. Puteti comanda acest produs chiar acum de pe sonystyle.com, sau poate doriti sa asteptati lansarea sa in magazine, in luna februarie.

Sursa