Printre cele mai apreciate ceasuri inteligente existente pe piață, se numără și Pebble, device ce păstrează un look clasic și care aduce funcții foarte utile la pachet. La doi ani de la debutul primului ceas Pebble, se pare că producătorul se pregătește de un eveniment important, și anume anunțul device-ului purtabil Pebble 2.

Publicitate

Screenshot (177)

Acest lucru ne este dezvăluit chiar de către site-ul oficial al companiei, platformă unde se afișează în acest moment un cronometru misterios ce se oprește pe data de 24 februarie. Potrivit unor zvonuri, compania urmează a prezenta versiunea cu display color a ceasului Pebble, device ce va adopta tot un panou de tip e-ink.

De asemenea, se zvonește faptul că noul ceas va fi și ceva mai subțire în comparație cu actuala generație. Rămâne de văzut ce ne va dezvălui Pebble pe data de 24 februarie și la ce preț va sosi noul produs. Deși ceasurile Pebble nu sosesc la pachet cu o multitudine de funcții, acestea sunt capabile să ofere o autonomie de până la 5 zile, capitol la care nici un smartwatch actual nu îl întrece.