Serviciul de streaming muzical Tidal este disponibil acum pe televizoarele LG și oferă suport Dolby Atmos

0
719
Tidal
Serviciul de streaming muzical Tidal este disponibil acum pe televizoarele LG și oferă suport Dolby Atmos

LG ne anunță astăzi că serviciul de streaming muzical și divertisment, Tidal, este disponibil oficial pe Smart TV-urile sale. Astfel, toate modelele 2018-2021 care rulează webOS 4.0 – 6.0 pot rula acum aplicația care se găsește în LG Store. Avem detalii mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Serviciul TITAL oferă o nouă modalitate de a experimenta muzica, redând sunetul la calitate Hi-Fi, având chiar și suport Dolby Atmos. De asemenea, acesta oferă și videoclipuri, filme, documentare și orice conținut video la calitate HD. Tidal utilizează tehnologia Master Quality Authenticated (MQA).

Tidal

 

Aceasta reproducele toate nuanțele și dinamismul înregistrărilor originale, astfel că permite utilizatorilor să se conecteze mai mult cu melodiile și cu artiștii lor preferați, ascultând piesele exact așa cum au fost gândite de compozitor. Aflăm că utilizatorii se pot bucura de peste 70 de milioane de melodii din toate genurile și de 250.000 de videoclipuri la calitate înaltă. Totodată, există și funcții utile precum skip nelimitat, planuri offline și posturi de radio Artist și Track. În plus, utilizatorii pot accesa playlist-uri create de echipa platformei împreună cu artiști, experți și jurnaliști din industria muzicală.

Suportul Dolby Atmos îmbunătățește și mai mult experiența muzicală. Astfel, puteți utiliza un televizor LG sau un soundbar compatibil cu această tehnologie. Experiența de redare Dolby Atmos vă va duce mai aproape de muzica preferată, permițând o legătură mai profundă cu artiștii pe care îi îndrăgiți. Aflăm că utilizatorii de Smart TV-uri LG se vor bucura de o colecție de albume disponibile în format Dolby Atmos. Printre hit-urile disponibile în acest format se află:

  • 7 Rings – Ariana Grande
  • The Weeknd – After Hours
  • Shawn Mendes și Camila Cabello – Señorita

LG este unul dintre primii producători de Smart TV-uri cu suport Dolby Atmos. Peste 50 de piese pot fi ascultate în acest format, iar compania rămâne dedicată în încercarea de a oferi cea mai realistă și dinamică experiență de sunet disponibilă. Pentru mai multe informații despre televizoarele LG, puteți accesa site-ul LG.