Serialul Prison Break va avea și un al 6-lea sezon, confirmat de starul Dominic Purcell

0
8169

Sfârșitul lunii septembrie aduce vești pune pentru fanii celebrului serial “Prison Break” – serie ce se pregătește să revină pe micile ecrane. După cum bine știți acest serial a avut 4 sezoane difuzate în perioada 2005-2009, iar în 2016 a venit și un al 5-lea sezon în aceeași rețea de distribuție Fox.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

A fost chiar și un film televizat numit The Final Break, iar acum în 2020 aflăm că Prison Break va primi și sezonul 6. Informația nu este o simplă speculație, ci a fost dezvăluită chiar de către starul show-ului Dominic Purcell în cadrul unei postări de pe pagina sa de Instagram.

Prison Break

În descrierea pozei publicate, starul adresează câteva dintre zvonuri printre care și cel legat de un nou sezon Prison Break. El spune că al 6-lea sezon din seria PB se va înfăptui. Vă reamintim că serialul îl are în prim plan pe Lincoln Burrows (Purcell) care născocește un plan de a-și ajuta fratele, Michael Scofield (Wentworth Miller) de a evada din închisoare după ce este condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Nu știm exact când va debuta acest nou sezon, cu toate că anterior actorul precizase luna octombrie ca potențială dată de start a producției. Cel mai probabil privim la un debut în 2021 asta dacă nu cumva pandemia va pune bețe în roate producțiilor. Dacă încă nu ați urmărit serialul, aflați că toate cele 5 sezoane sunt pe Netflix.