Segway anunță trotinetele electrice Segway ES1 și ES2 KickScooters; promit o viteză și o autonomie crescută

0
938
Segway

Astăzi cei de la Segway au anunțat lansarea a două trotinete ușoare și inteligente, modele numite Segway ES1 și ES2 KickScooters. Aceste produse vor fi prezentate publicului la IFA 2017 în Berlin, dar până atunci avem ocazia să le vedem în imagini oficiale și să aflăm totul despre ele.

Publicitate

În primul rând ni se promite o viteză și o autonomie crescută, iar ca un plus avem o aplicație de smartphone dedicată. Ambele variante de aici dispun de un sistem de pliere facilă prin care se pot transporta în transportul public sau în portbagajul mașinii fără bătaie de cap.

Segway ES1

Un lucru inedit este acela că trotinetele ne oferă posibilitatea de a adăuga o a doua baterie la pachet, modalitate prin care autonomia crește până la 45 km și prin care utilizatorii modelului ES2 pot atinge chiar viteze de până la 30 km/h și să abordere pante mai abrupte.

Segway ES2

Aflați că trotineta ES1 poate atinge o viteză maximă de 20 km/h, având o autonomie de aproximativ 25 km, un afișaj digital LED și sistem de frânare ABS. Modelul ES2 atinge maxim 25 km/h și autonomia este de până la 25 km cu o singură baterie. Avem un sistem de amortizare a șocurilor și stopuri ce permit utilizarea sa și pe timp de noapte.

Produsele Segway de față debutează din trimestrul 4 al acestui an, moment în care vor fi anunțate și prețurile de comercializare!