Samsung prezintă un panou LCD de 22 inch, fereastra tehnologizată cu Twitter la bord (Video)

0
614

Samsung şi-a avut momentul de glorie la CES 2012, prezentând câteva Smart TV-uri interesante, dar şi o “fereastră tehnologizată”, un panou LCD de 22 inch care poate face exact acelaşi lucru ca şi un display normal de computer. Samsung Transparent Smart Window este numele său şi puteţi vedea display-ul în acţiune în clipul de mai jos.

Publicitate

Trebuie să aflaţi că acest panou a fost prezentat în acţiune încă din lună martie a anului trecut, sau mai bine zis conceptul de dislay transparent. La momentul debutului acestui device el părea a fi ideal pentru advertisingul stradal sau alte aplicaţii de acest gen. Imaginaţi-vă un magazin cu ferestre transparent Smart de acest gen, cu care publicul poate interacţiona… sună bine, nu-i aşa? Deocamdată sună bine ideea unei cafenele high tech de exemplu, unde poţi socializa pe Facebook, Twitter şi Google+ folosind această fereastră.

Samsung Smart Window foloseşte iluminarea ambientală pentru o grafică de calitate şi clară, dar dispune şi de două surse de iluminare în margine pentru utilizarea nocturnă. În ce priveşte hardware-ul, acest panou de 22 inch suporta o rezoluţie de 1680 x 1050 pixeli şi o raţie de contrast de 500:1. Iată şi un demo al acestui panou: