Samsung Galaxy Note 7R apare în fotografii hands-on, vine cu Android 7.0 Nougat şi baterie de 3200 mAh

0
600

Chiar dacă o bună perioadă de timp Samsung a negat că va vinde unităţi recondiţionate de Galaxy Note 7, ele există până la urmă, sub denumirea de Galaxy Note 7R. Produsul a fost deja confirmat cu câteva săptămâni în urmă şi azi vedem şi fotografii hands on cu această versiune.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Unităţile recondiţionate au baterie de 3200 mAh în locul celei cu probleme de 3500 mAh, iar terminalul apare în imagini rulând Android 7.0 Nougat. Aceste telefoane ar fi primit deja certificarea WiFi şi FCC , deci sunt aprobate de autorităţi şi viabile comercial. Note 7R este aproape identic ca design cu infamul Galaxy Note 7, iar în aceste imagini îl vedem pe auriu, cu ecranul său curbat pe margini în toate splendoarea.

Butonul Home fizic e la posturi şi faptul că avem Nougat e un upgrade, pentru că Note 7 debuta cu Marshmallow. Lansarea va fi una limitată pentru Note 7R, Samsung fiind precaută în continuare cu handsetul său. Trebuie spus că telefoanele Note 7 cu probleme au fost reciclate şi procesate în condiţii speciale, fiind preluate de la ele ecranele, camerele, procesoarele, memoriile şi alte componente utile.

Astfel, phableturile “R” vor sosi cu ecran Super AMOLED Quad HD de 5.7 inch, procesor Samsung Exynos 8890, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. În spate se va afla o cameră de 12 MP şi în faţă una de 5 MP. Evident și stylusul e păstrat.