Samsung Galaxy Book Go ar putea debuta în cadrul CES 2021

0
1667
Samsung Galaxy Book Go
Samsung Galaxy Book Go ar putea debuta în cadrul CES 2021

Cele mai multe scăpări au în prim plan smartphone-urile. De această dată însă avem de-a face cu un nou notebook de la Samsung. Galaxy Book Go ar putea debuta în cadrul târgului tehnologic CES 2021. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mulțumită site-ului olandez, LetsGoDigital, avem mai jos o nouă cerere de înregistrare a mărcii pentru un laptop Samsung. Aceasta a fost depusă abia ieri, 11 decembrie, la EUIPO (European Union Intellectual Property Office).

Samsung Book Go

Numele noului dispozitiv este “Samsung Book Go” și este clasificat drept Clasa 9 cu următoarele etichete:

Descriere Samsung Book Go: Ecrane LCD; Tablete și computere portabile; Calculatoare portabile; Calculatoare purtabile; Monitoare de computer; Computere laptop; Notebook-uri.”

Putem presupune că dispozitivul va fi un înlocuitor pentru Samsung Galaxy Book Flex, în ciuda faptului că nu include cuvântul “Galaxy” în nume.

Galaxy Book Flex a fost primul notebook Samsung cu ecran QLED, fiind un dispozitiv proiectat în cadrul Project Athena. Acesta debuta în cadrul CES 2020, în acest an și impresiona prin designul său și autonomia de până la 23 de ore. Totodată, Galaxy Book Flex este un dispozitiv 2 in 1 cu suport pentru Stylus integrat chiar în corpul acestuia. Va fi interesant să vedem dacă noul Book Go păstrează această caracteristică.

Nu cunoaștem încă specificațiile noului laptop, însă putem presupune că va fi subțire și ușor, în stil ultrabook. Va fi interesant însă să vedem dacă la interior se va afla un procesor Intel, la fel ca pe Galaxy Book Flex sau un nou procesor pe arhitectura ARM.

Ar trebui să vedem noul dispozitiv în cadrul târgului tehnologic CES 2021. Acesta va avea loc între 11-14 ianuarie, conform site-ului nostru soră – mobilissimo.ro. Totodată, este prima dată când târgul CES este organizat în totalitate în mediul digital prin soluții oferite de către Microsoft.