Samsung face adunarea Galaxy S + Galaxy S II = 30 de milioane unități

Este o bătălie fără precedent între Samsung și Apple pe tema telefoanelor mobile. iPhone 4S se poate lăuda cu aproape 4 milioane unități în doar trei zile de la prezența în piață – lansat pe 14 octombrie 2011. Reușiseră să vând 1 milion în prima zi de precomandă – 7 octombrie.

Publicitate

Samsung nu avea cum să se lase mai prejos și spune că a din iunie 2010 până în prezent au livrat peste 30 de milioane de telefoane SGS sau SGS II. SGS a atins valoarea de 20 miloane și SGS II restul – fiind un best-seller Android pe 2011 și concurența nu se află deloc în plan apropiat.

Samsung face adunarea Galaxy S + Galaxy S II = 30 de milioane unități

Cifrele nu reprezintă telefoanele care s-au vândut clienților ci au ajuns în stocul magazinelor sau operatorilor de telefonie. Mai interesant era dacă aduceau valoarea reală. Și așa aceste cifre pălesc în fața lui iPhone 4S. Citeam că se vorbește de 25 de milioane de iPhone 4S până la sfârșitul anului 2011.

O să fie interesant de redactat TOP 10 Mobilissimo pe octombrie 2011. Voi pe cine ați pune pe locul I: iPhone 4S sau Samsung Galaxy S II?