Samsung anunta proiectorul M200: prezentari eficiente si imagini captivante

0
678

Samsung tocmai a anuntat un nou proiector din Seria M, modelul M200, pe care il puteti vedea in imaginile urmatoare. Acest produs a fost creat pentru utilizatorii care au nevoie sa realizeze prezentari de exceptie si sa vizualizeze imagini captivante. Samsung M200 se bazeaza pe tehnologia 3LCD, pentru a oferi o intensitate deosebita imaginii proiectate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Imaginile de calitate sunt realizate prin utilizarea unor oglinzi care disperseaza sursa de lumina alba in culori primare (rosu, galben, albastru). Apoi, fiecare culoare este reflectata in propriul chip LCD, fiind creata o imagine bazata pe culori intense, care trec printr-o prisma optica.

Samsung M200 este un proiector excelent pentru cei care lucreaza in domeniul business si vine cu suport pentru fisiere PDF, TXT, HTML, MPEGS, JPGS si toata gama de documente MS Office. De asemenea, gadgetul nu necesita conectare la un PC, dar vine cu un port USB, util in acest scop. M200 ofera si optiunea inteligenta Economy, care reduce atat consumul de energie, cat si zgomotul produs de gadget.

In plus, optiunea extinde durata de viata a lampii proiectorului la 5000 de ore. In final, trebuie sa mentionam ca acest proiector cantareste doar 2.5 kg, facandu-l ultra-portabil si ideal pentru deplasari.