Samsung anunță noi monitoare 3D: Seria SA 9, TA 9, în curând şi în România!

0
1081

Samsung Electronics a prezentat în această săptămână la Budapesta în premieră pentru Europa o nouă gamă de monitoare 3D, care vor sosi în România în luna aprilie. Este vorba despre Seria TA 9 (imagine jos), care include o variantă 3D LED cu diagonală de 27 inch, oferind suport pentru rezoluţia full HD la 1920 x 1080.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Luminozitatea şi claritatea culorilor îşi păstrează intensitatea în aproape orice unghi de vizualizare. Display-urile TA 9 vin cu un tuner DVB-T/T2-C încorporat şi opţiuni de conectivitate precum HDMI, USB şi port cablu. Puteţi conecta sistemul la Internet, accesând astfel funcţiile Smart TV şi navigând pe YouTube, sau chiar să socializaţi via Facebook.

O altă serie de monitoare prezentate în această săptămână este SA 9, cu modele de 23 şi 27 de inch. Acestea suportă rezoluţii full HD şi redare 3D realistă. În plus, aceste produse Samsung pot converti conţinuturile 2D în 3D în timp real. Unghiul de vizualizare este amplu şi există şi un mod 120Hz, special pentru jocuri.

Monitoarele SA 9 suportă o viteză a mişcării pixelilor de 2 ms şi vin la pachet cu o pereche de ochelari 3D active shutter. Aceste produse vor sosi în ţara noastră în luna iunie. Pe lângă aceste monitoare 3D, Samsung a anunţat şi display-uri din seriile CA 7 şi CA 5, care vor putea fi folosite drept hub, deoarece se pot conecta cu laptopuri via wireless, pe o distanţă de 1.5 metri.

CA 7 (imagine jos) şi CA 5 includ modele LED de 23 sau 27 inch, cu rezoluţie full HD 1920 x 1080, tehnologia Samsung Mega DCR şi suport USB 3.0. Produsele vor sosi în România în luna aprilie.