Recenzie video a lui iPhone 3G la Mobilissimo.ro

0
693

Dupa ce am asistat la lansarea lui iPhone 3G prin Orange Romania in data de 22 august la ora 00:00, a venit momentul primei recenzii a handsetului, efectuata de catre cei de la Mobilissimo.ro. Descoperim defectele telefonului, pe langa pretul urias al abonamentelor Orange, dar si lucrurile care il fac terminalul ideal pentru persoanele cu portofel gros.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Iata recenzia video:

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=2hyPEPEvvQI]

In 10 minute aflati ca telefonul dispune de o carcasa de plastic, de un GPS performant, dar care nu functioneaza la capacitate maxima deoarece hartile Europei de Est nu sunt updatate si de o aplicatie iPod geniala. Nu la fel este si cea YouTube, destul de lenta, dar veti uita de acest inconvenient atunci cand veti lua contact cu interfata curata, rapida si user-friendly a lui iPhone 3G.

Browserul web Safari este un alt aspect placut al experientei iPhone 3G, in ciuda lipsei suportului Flash, care va sosi, curand speram noi si pe acest terminal. In cele din urma, ecranul si rezolutia nativa de 480 x 320 in timpul playbackului video ne impresioneaza placut.

Va reamintim ca iPhone 3G este disponibil prin Orange Romania la un pret minim de aproximativ 170 de euro (varianta de 8GB) impreuna cu un abonament de 59 de euro pe luna, incheiat pe 2 ani.

Sursa