Recenzie a lui HTC Touch Diamond pe Mobilissimo.ro (Video)

1
399

HTC Touch Diamond este unul dintre cele mai populare telefoane ale acestui an si un rival important pentru Apple iPhone 3G. Iata ca handsetul a ajuns si in Romania, fiind testat de catre cei de la Mobilissimo, care si-au spus parerea intr-o recenzie video, pe care o puteti urmari mai jos:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=5PX1EEhS_Mw]

Telefonul ruleaza Windows Mobile 6.1 si soseste cu un display touchscreen plus interfata impresionanta TouchFLO 3D. Pe aceasta din urma a insistat recenzia, interfata fiind avantajul principal al lui HTC Touch Diamond. Si touchscreenul se comporta bine, dar se simte totusi lipsa unei tastaturi, pe care o vom regasi la HTC Touch Pro, varianta QWERTY a lui Diamond.

Printre defectele handsetului HTC se numara lipsa slotului microSD, deoarece 4 GB de memorie interna nu sunt niciodata de ajuns, dar si performantele mediocre ale camerei de 3.2 megapixeli. Applicatiile GPS se comporta excelent, ba chiar cei de la Mobilissimo ne-au promis ca vom vedea si o modalitate de instalare a lui iGo 2008 pe Touch Diamond peste cateva zile, sub forma de ghid adresat celor care au probleme cu softurile navigationale pe acest HTC.

Sursa