Razer Naga Pro este un nou mouse de gaming cu un total de 20 de butoane programabile

0
1989

Razer a anunţat un nou mouse de gaming, care va delecta pasionaţii de jocuri cu nu mai puţin de 20 de butoane programabile. Se numeşte Razer Naga Pro şi clar va fi apreciat de jucătorii de MOBA-uri şi MMO-uri, dar şi de FPS-uri, de ce nu? Vine cu panouri laterale interschimbabile şi uşurează adaptarea la orice gen de joc video.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Designul este unul modular şi actualizat, care include 3 panouri laterale magnetice, unul cu 6, unul cu 2 şi unul cu 12 butoane programabile. Razer Naga Pro face parte din familia de produse wireless Razer HyperSpeed, care continuă moştenirea lui Naga Trinity şi succesul său. Personalizarea şi modularitatea sunt cheia pentru noul produs. Designul modular actualizat implică acele 3 panouri laterale ataşabile prin magneţi, iar faţa cu 6 butoane aduce un design nou, ce debutează cu acest Naga Pro.

Fiecare panou a fost proiectat să se potrivească cu un anumit gen de jocuri: cel cu 12 butoane e bun pentru jocurile MMO/RTS, iar cel cu 6 este ideal pentru jocurile Battle Royale/MOBA, în vreme ce versiunea cu 2 butoane e bună pentru jucătorii de FPS-uri şi battle royale-uri. Panoul cu 12 butoane are cel mai mare număr de butoane pentru a optimizat rotaţia abilităţilor din League of Legends sau DOTA de exemplu şi a comenzilor macro. Butoanele sunt amplasate ergonomic pentru acces instant.

Panoul cu 6 butoane aduce un echilibru între control şi accesibilitate. E util şi pentru Battle Royale, dar şi pentru MOBA. Butoanele sunt grupate pe 2 rânduri pentru a accesa rapid abilităţile şi obiectele din joc, iar priza îmbunătăţeşte controlul mişcărilor. Panoul cu 2 butoane este standardul pentru FPS-uri, iar acolo precizia este esenţială. Suprafaţa sa cauciucată oferă control maxim pentru fiecare bătălie. Cele două butoane extra pot fi folosite pentru crouch sau activarea lunetei de sniper.

Veţi putea atribui fiecărui buton o funcţie secundar aprin Razer Synapse şi Razer Hypershift.

Pentru acurateţe acest mouse vine cu senzorul optic Razer Focus+ 20K DPI, cel mai avansat senzor optic dezvoltat de Razer de pe piaţă. Produsul costă 169 euro şi îl găsiţi la retailerii autorizaţi.