Razer lansează propriul său magazin de jocuri, în genul lui Steam; Disponibil inclusiv în România

1
1129

Razer a lansat în această săptămână propriul său magazin de jocuri, în genul lui Steam, iar acest Razer Game Store este disponibil inclusiv în România. Utilizatorilor le sunt promise recompense şi beneficii, plus oferte în exclusivitate şi discounturi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primii 10.000 de gameri care îşi fac cont la noua platformă primesc cadou o cheie pentru jocul Furi, un titlu indie apreciat. Magazinul poate fi accesat la agresa gamestore.razer.com şi vă stau la dispoziţie mii de jocuri de PC în format digital. Fiecare achiziţie aduce la pachet şi un bonus. În cazul în care vă întrebaţi, titlurile sunt disponibile sub formă de chei activabile via Steam sau Uplay.

Sunt puse la bătaie şi oferte exclusive, vouchere Razer Game Store şi reduceri. Pe măsură ce vă creşteţi colecţia de jocuri veţi aduna şi puncte de loialitate ZSilver, dar există şi zGold. În România Razer Game Store este disponibil în limba engleză şi cu preţurile afişate în euro. Pe lista de jocuri oferite în magazin se numără titluri ca The Crew 2, Far Cry 5, Cuphead, Dishonored, Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands şi Pillars of Eternity II.

Cu ocazia debutului lui Razer Game Store, Ubisoft pune la bătaie oferte speciale, cu reduceri de până la 75% pentru Assassin’s Creed Origins, Watch Dogs 2, Far Cry 4 sau South Park: Fractured But Whole, plus Rainbow Six SIEGE. Găsiţi reducerile aici.