Razer Blade Stealth este cel mai mic laptop de gaming din lume, cel puţin aşa se laudă Razer, iar azi aflăm că terminalul a primit un upgrade. Este generaţia 2019 a acestui produs, care aduce un ecran 4K, GPU nou şi un design nou.

Publicitate

Acest produs vine cu muchii mai înguste ale ecranului, suport opţional pentru plăci grafice NVIDIA şi totul pornind de la preţul de 1400 de dolari. La interior se află un procesor Intel Core i7 Whiskey Lake şi soluţie grafică integrată Intel UHD 620. Varianta cu placă grafică NVIDIA MX150 se vinde la suma de 1600 de dolari şi aduce şi 4 GB memorie pentru placa video respectivă.

Laptopul are o carcasă din aluminiu anodizat, o tastatură retroiluminată RGB, iar ecranul suportă întreaga gamă sRGB. Pe partea de conectivitate avem un singur port Thunderbolt 3, un USB Type-C 3.1 şi două porturi USB 3.1 Type-A. Deasupra ecranului avem un webcam 720p şi o cameră infraroşu cu suport pentru Windows Hello şi recunoaştere facială.

4 difuzoare se află aici, plus un set de microfoane şi un jack audio de 3.5 mm. La bord avem şi o baterie de 53.1 Wh, iar laptopul se încarcă via adaptor de 65W. Varianta entry level aduce un CPU Core i7-8565U. Puteţi ajunge până la 16 GB RAM şi 512 GB stocare PCIe M2 SSD, la suma de 1800 de dolari. Simt nevoia să subliniez că acesta este un laptop cu diagonală de 13 inch, ceea ce e fantastic de mic pentru 4K şi gaming. Viaţa bateriei pentru varianta Full HD ar ajunge pe la 13 ore.