Razer anunţă periferice de gaming care vin pe alb imaculat, parte a seriei Mercury

0
1666

Razer a anunţat astăzi o nouă serie de periferice şi accesorii pentru gameri şi creatori din conţinut, parte a gamei Mercury. Ce scoate în evidenţă aceste dispozitive e faptul că ele vin pe un alb imaculat. În total sunt 9 accesorii noi aici, iar lista include mouşi, tastaturi, microfoane şi un controller de PlayStation 4.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La capitolul mouse avem două modele din Mercury Collection 2019. Primul este ediţia albă a lui Atheris, un mouse wireless miniatural, pe care Razer îl promovează ca bun de muncă şi joacă. Va oferi 300 de ore de autonomie cu 2 baterii AA şi se conectează via Bluetooth. Atheris costă 49.99 dolari şi este însoţit de Mercury White Basilisk.

Acesta este un mouse cu fir, care costă ceva mai mult, la 69.99 dolari. Este ceva mai performant, având un senzor Razer 5G, care ajunge la 16.000 DPI. Acest device oferă suport Chroma, aşa că îl puteţi personaliza cu iluminare colorată.

A sosit şi un soi de mega mouse pad, numit Goliathus, care e destul de lat încât să găzduiască şi un mouse şi o tastatură şi oferă şi iluminare Chroma pe margini. Costă 59.99 dolari.

Trecem la tastaturi unde apare BlackWidow Lite, care vine fără pad numeric, fiind una dintre cele mai compacte tastaturi de gaming. Are şi retroiluminare LED şi costă 89.99 dolari. Vine pe alb evident, un pic ironic având în vedere numele. A mai debutat şi Razer Huntsman, o tastatură full size de gaming, cu pad numeric, Chroma RGB şi switch-uri opto mecanice.

Există actuatori cu raze infraroşu şi totul la suma de 149.99 dolari.

Avem noutăţi şi la căşti, cu Kraken drept singura cască Razer care primeşte o ediţie albă Mercury. Are drivere de 50 mm şi perne speciale peste medie de comode, dar şi cu un sistem de circulaţie a aerului şi răcire pe bază de design. Costă 79.99 dolari şi includ şi microfon.

Razer plusează cu Base Station Mercury Edition, un suport special pentru căşti, care vine cu 3 porturi USB 3.0 în faţă, evident Chroma şi preţ de 59.99 dolari.

Vine la rând Razer Seiren X, un microfon ideal pentru streaming şi podcasturi, acum pe o variantă pură şi imaculată. Seiren X Mercury Edition este deja alegerea multor YouTuberi de gaming, deşi Razer îl poziţionează mai mult ca model entry level. Costă 99.99 dolari şi nu are Chroma.

Joystickul din noua gamă este Raiju Tournament Edition, un controller modular gândit pentru PlayStation 4. Are şi o aplicaţie companion proprie pentru configurare. Butoanele multifuncţionale pot fi reconfigurate şi puteţi ajusta şi sensibilitatea acestui joystick. Avem şi butoane Mecha Tactile Action cu o atingere soft ca o pernuţă.

Nu avem preţ aici, din păcate.