Razer a lansat astăzi noua gamă de accesorii destinate gamerilor cu tehnologia Chroma RGB

0
1352
Razer a lansat astăzi noua gamă de accesorii destinate gamerilor cu tehnologia Chroma RGB

Razer este o companie renumită în rândul gamerilor de pretutindeni pentru perifericele și accesoriile oferite. Prin intermediul unui comunicat de presă lansat astăzi, aflăm detalii despre noua colecție de accesorii disponibilă în portofoliu.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Razer a anunțat un nou controller ARGB, alături de mai multe accesorii echipate cu tehnologia Razer Chroma RGB, soluții menite pentru personalizarea sistemelor desktop. Noile accesorii Chroma sunt compatibile cu aplicația Razer Synapse. Colecția este formată din următoarele produse:

Razer Chroma ARGB Controller

Dispozitivul este menit pentru integrarea în carcasele PC-urilor, astfel oferind control asupra benzilor RGB, ventilatoarelor și altor componente cu iluminare RGB (6 porturi disponibile). Vine cu suport pentru Razer Synapse 3, facilitând controlul individual al componentelor. În plus, suntem anunțați că noua versiune aduce integrare cu jocurile video, dar și cu dispozitive tip smart home.

Razer Chroma Addressable RGB Controller este disponibil pentru suma de 39,99 Euro.

Razer Base Station V2 Chroma

Noul stand pentru căști este acum mai puțin intruziv, mai fiabil și mai versatil. Design-ul este simplificat,  mai îngust și este confecționat din aluminiu. Baza iese în evidență, care pe lângă faptul că previne alunecarea, vine cu două porturi USB 3.1 și un jack de 3.5mm cu DAC încorporat. De asemenea, fiind Razer, ledurile RGB sunt la posturi.

Razer Base Station V2 Chroma este disponibil pentru 79.99 euro.

Razer Charging Pad Chroma

Noul încărcător wireless oferă până la 10W putere pentru încărcarea rapidă a telefoanelor, căștilor sau a altor produse ce suportă încărcarea Qi. Baza oferă o aderența sporită și este iluminată de jur împrejur prin intermediul tehnologiei Chroma RGB.

Razer Charging Pad Chroma este disponibil pentru 69,99 Euro

Razer Mouse Bungee V3 Chroma:

Noul suport pentru cablul mouse-ului oferă confort sporit, dar și stil. Cu un corp de aluminiu, o bază care asigură o fixare stabilă și iluminare Razer Chroma RGB, noul dispozitiv garantează o mișcare perfect lină în utilizarea oricărui mouse.

Suportul sosește atât în variantă RGB, cât și non-RGB, prețul suportului fiind de 24.99 euro, respectiv 49.99 euro pentru modelul cu iluminare.

Razer Mouse Dock Chroma

Conceput în mod special pentru cele mai noi mouse-uri wireless din portofoliul Razer, acesta prezintă un element magnetic care permite atașarea și detașarea rapidă și facilă a mouse-ului. Baza care asigură o fixare stabilă este complementată de iluminarea Razer Chroma RGB. Poate fi personalizată să ofere informații utile despre gradul de încărcare a bateriei. Stația de andocare este compatibilă cu:

  • Razer DeathAdder V2 Pro, disponibil prin intermediul eMAG
  • Razer Basilisk Ultimate, disponibil prin intermediul eMAG
  • Razer Viper Ultimate disponibil prin intermediul eMAG
  • Razer Naga Pro, disponibil prin F64

Dock-ul de încărcare Razer Mouse Dock Chroma se poate achiziționa pentru 59.99 euro.