Raportul “State of the Mobile Web” arata ca nu doar smartphone-urile folosesc Opera Mini

0
797

Cu cateva zile in urma Opera Software a lansat raportul “State of the Mobile Web” in care sunt prezentate statistici in legatura cu publicul care foloseste browserul mobil si cu handseturile care folosesc Opera Mini. 6 dintre cele mai populare terminale pentru browsing prin Opera Mini sunt produse de Nokia, in vreme ce 2 apartin celor de la Sony Ericsson, unul e BlackBerry, iar statistica arata ca unul apartine si celor de la Samsung.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

In SUA, raportul arata ca 9 din 10 handseturi ce folosesc Opera Mini sunt BlackBerry-uri si trebuie mentionat ca acest studiu face referire doar la luna iunie a acestui an si trendurile sale de browsing. Aflam si ca utilizatorii lui Opera Mini au vizualizat peste 3.2 miliarde de pagini luna trecuta, cu 9.4% mai mult decat in mai.

Transferul de date prin intermediul lui Opera Mini, in procesul de navigare a fost de 46.7 milioane MB, o sursa importanta de profit pentru operatori. Opera Mini face o compresie a datelor cu pana la 85%, astfel ce suma actuala de date traficate este de 311 milioane. Pentru mai multe detalii aruncati o privire asupra raportului aici.

Sursa