Prototipul iPhone 4G, pierdut intr-un bar, confirmat si solicitat de Apple (Video)

1
599

Povestea saptamanii este ca de obicei una care are legatura cu Apple, de aceasta data compania fiind autorul celei mai mari scapari din ultimul deceniu. Aparent, un angajat Apple ar fi uitat un prototip de iPhone 4G, acesta ajungand pe mana celor de la Gizmodo, care l-au analizat in detaliu.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe numele sau Gray Powell, angajatul in cauza a baut cateva beri intr-un bar din State (Redwood City), uitand apoi prototipul pe un scaun din pub, intr-o carcasa de iPhone 3GS. Analiza celor de la Gizmodo, prezentata in clipul de mai jos, indica faptul ca terminalul este autentic si ca avem de-a face cu adevarat cu modelul iPhone 4G.

[youtube pxlv0n4bJj4]

Handsetul vine cu imbunatatiri fata de precedesorul sau, cum ar fi prezenta unei camere frontale pentru videoconvorbiri, o camera imbunatatita in partea din spate (cu o lentila mai mare), plus blitz si un slot microSIM, ca si cel prezent pe iPad. Display-ul a fost si el imbunatatit, cel putin la capitolul rezolutie, in vreme ce diagonala sa a fost subtil micsorata.

In plus, telefonul vine cu un microfon secundar, folosit pentru anularea zgomotului de fond. Acesta este plasat in partea superioara a handsetului, langa jackul audio. Aflam si ca butoanele „Power”, „Mute” si tastele pentru volum (acum separate) sunt metalizate si ca designul noului iPhone nu este atat de rotunjit, partea sa din spate fiind chiar aplatizata.

Handsetul este cu 3 grame mai greu, iar bateria din interiorul sau este cu 19% mai mare decat pe celelalte modele iPhone. Componentele din interior au fost micsorate, pentru a face loc bateriei, iar daca sunteti curiosi in legatura cu software-ul, aflati ca handsetul rula iPhone OS 4.0 atunci cand a fost gasit, dar Apple a blocat terminalul de la distanta ulterior.

De mentionat este faptul ca Gizmodo a platit 5000 de dolari pentru acest telefon, ei fiind recent obligati sa il returneze celor de la Apple, care le-a trimis o scrisoare oficiala.

[via mobilissimo]