Projectiondesign prezinta proiectorul 3D

0
554

Dupa ce va prezentam un super proiector al celor de la Projectondesign cu cateva zile in urma, a venit momentul ca aceiasi norvegieni sa se pregateasca de lansarea unui proiector 3D, care va fi lansat in septembrie in Korea.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Device-ul va functiona ca un proiector standard, oferind un video output de 1080p si suportand un mod de proiectie 3D. Spre deosebire de outpurile normale 3D, care obtin acest efect prin intermediul filtrelor, sistemul celor de la Projectiondesign va folosi o pereche de ochelari sincronizati cu proiectorul.

Acesti ochelari vor comunica cu noul aparat printr-o conexiune infrarosu si vor necesita o sursa de energie. Pentru a furniza o imagine 3D, o placa grafica cu outputuri dual DVI sau VGA si un conector care sincronizeaza frame-urile sunt necesare. Fiecare conector video transmite informatii vizuale unui ochi, care sunt apoi procesate separat de catre proiector inainte de a fi afiste pe ecran alternativ.

Un astfel de device va fi cu siguranta dorit de toate firmele mari si va costa evident mai mult decat Action! Model Three al acelorasi Projectiondesign.

Sursa