Proiectorul R2-D2, desprins din Star Wars si foarte util pentru fani

0
1220

In cazul in care sunteti un fan Star Wars si asteptati cu nerabdare un nou episod al nesfarsitei serii, va puteti consola cu un gadget de exceptie: R2-D2, proiectorul. Avem de-a face cu un proiector articulat, cu suport complet DVD, dock iPod si suport pentru toate formaturile media cunoscute. Gadgetul arata exact ca si celebrul robotel din seria Star Wars si soseste cu o telecomanda in forma navei Millennium Falcon.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=fpVQ_BXZOHw]

R2-D2 are si rolul de DVD-CD player si poate afisa o imagine cu diagonala de 260 inch. Gamerii inraiti vor putea conecta consola lor preferata la acest proiector, fie ca este vorba de un Xbox 360, PlayStation 3 sau Nintendo Wii. Evident sesiunea de gaming se va desfasura in HD, si cu surround Dolby 5.1 pentru o experienta desprinsa de pe campul de razboi sau poate chiar din universul Star Wars.

Gadgetul soseste cu toate sunetele originale ale robotelului si include si un port USB, control prin intermediul mouse-ului si multi card reader. Proiectorul va poate apartine, in special daca sunteti un fan Star Wars cu un portofel destul de gros pentru a cheltui 2995 de dolari pe R2-D2.

Sursa