Primul trailer al serialului Obi-Wan Kenobi pune pe jar fanii Star Wars (Video)

0
1430

Unul dintre cele mai iubite personaje din universul Star Wars, Obi-Wan Kenobi va primi un serial dedicat, care va sosi în acest an. Disney+ a dezvăluit pe 9 martie 2022 primul trailer, care e mult mai întunecat şi dramatic decât producţiile de până acum, “The Mandalorian” şi “Boba Fett”.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm că această serie limitată va debuta pe 25 mai, în exclusivitate pe Disney+. Ewan McGregor îşi reia rolul din trilogia Star Wars de la început de mileniu şi e fabulos faptul că nu pare a fi îmbătrânit deşi au trecut aproape două decenii. Acţiunea are loc la 10 ani după evenimentele din “Star Wars: Revenge of the Sith”, în care maestrul Jedi se refugia pe planeta Tatooine, pentru a se ascunde de imperiu, dar şi a îl supraveghea de la distanţă pe Luke Skywalker, pe vremea când era doar un copil.

Hayden Christensen, Anakin Skywalker devenit Darth Vader e gata să îşi reia rolul şi caută răzbunare, după ce Obi-Kan Kenobi i-a tăiat membrele într-o scenă legendara din “Revenge of the Sith”. Serialul va fi regizat de către Deborah Chow, care s-a ocupat şi de “The Mandalorian”. Conform informaţiilor apărute online, îl regăsim pe Obi-Wan traumatizat şi cu un psihic instabil după ce şi-a pierdut şi aproape ucis cel mai bun elev, pe Anakin. El este acum în exil, pe Tatooine şi priveşte fără putere ascensiunea Imperiului.

Serialul are 6 episoade, iar acţiunea pare a se muta din prăfuitul Tatooine în oraşul cu neoane viu colorate de pe planeta Daiyu. Nici urmă de lightsaber în acest trailer, iar Obi-Wan mânuieşte un blaster. Vedem şi un Luke Skywalker de 10 ani, iar ca personaje negative îi avem pe Inquisitors, un ordin întunecat de vânători de Jedi, dintre care se remarcă Reva, The Third Sister, jucată de Moses Ingram din The Queen’s Gambit. Rupert Friend din Hitman Agent 47 şi Homeland este şeful Inchizitorilor şi aflăm că ar mânui o sabie dublă rotativă.