Prima tabletă cu ecran şi cameră 3D este LG G-Slate; soseşte pe piaţă în martie!

0
565

LG Electronics a anunţat la CES 2011 tableta LG G-Slate, dar fără a oferi detalii despre aceasta sau măcar imagini cu produsul. Ei bine, iată că tableta a devenit oficială, iar specificaţiile sale sunt extrem de atractive. Avem de-a face cu un model ce rulează Android 3.0 Honeycomb, pe care îl puteţi admira mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul suportă conectivitate HSPA+ şi va sosi în oferta operatorului T-Mobile în martie, cu 32GB de memorie internă şi camere stereoscopice în partea din spate, plus bliţ LED. Interesant e faptul că aceste camere sunt capabile de captură video 3D 1080p şi de fotografii de 5 megapixeli. În partea frontală se află o cameră de 2 megapixeli, pentru videoconvorbiri.

Sub carcasa lui G-Slate se ascunde un procesor dual core Tegra 2 de 1GHz, iar terminalul vine şi cu suport WiFi şi 3G. Şi ecranul acestei tablete este unul 3D, cu diagonală de 8.9 inch şi nu necesită ochelari speciali pentru vizualizarea conţinuturilor tridimensionale. Reţineţi că data de lansare se aplică Statelor Unite deocamdată, dar bănuim că până în vara vom vedea produsul şi la noi.