Preview: Laptopul pentru business ASUS Expertbook B7 Flip vine cu 5G, suport stylus

0
3302
ASUS Expertbook B7 Flip

Aspectul tern și plictisitor al unui laptop poate trăda faptul că este o mașinărie pentru business, cel mai probabil cu un nivel minim de echipare hardware. Dar când un laptop arată ca modelul convertibil ASUS Expertbook B7 Flip, nu poți să nu ridici din sprâncene.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cine spune că pentru lucru trebuie să folosești un laptop trist și lent doar pentru că face parte dintr-o anumită clasă? De ce nu un laptop cu un aspect suplu și stilat, performanțe polivalente, funcționalități multiple pentru diverse scenarii de utilizare și capabilități multimedia de invidiat?

Design inspirat din arhitectură

Expertbook B7 Flip este un laptop convertibil care adoră să fie rotit la 360°. Echipa de design ASUS a încorporat elemente arhitecturale în designul modelului. Au introdus muchii distinctive pe colțuri pentru a le conferi un aspect deosebit de elegant. Acest design elegant contrastează cu imaginea plictisitoare și simplă a laptopurilor de afaceri tipice.

ASUS Expertbook B7 Flip

În plus, beneficiezi de designul exclusiv al balamalei ErgoLift de 360°, care permite întoarcerea ecranului în orice poziție, în funcție de cerințele utilizatorului. Durabilitatea balamalei este, de asemenea, testată peste 30.000 de cicluri de deschidere/închidere pentru a rezista la solicitările din timpul utilizării zilnice.

ASUS Expertbook B7 Flip

Fie că preferi să scrii sau să tastezi, în mod tabletă sau laptop, Expertbook B7 Flip îți permite să muncești așa cum îți place. Modurile cort, stand și tabletă permit o colaborare mai eficientă, o împărtășire mai ușoară a ideilor și prezentări cu adevărat spectaculoase.

ASUS Expertbook B7 Flip

Accesoriul opțional ASUS Active Stylus, care suportă 4096 niveluri de sensibilitate la presiune și MPP 2.0, permite utilizatorilor să creeze lucrări mai detaliate și mai vii. În plus, există doi magneți încorporați în partea dreaptă a ecranului, care pot fi utilizați pentru a plasa temporar stylus-ul. Dimensiunea compactă și greutatea redusă de 1,43 kg a modelului ASUS Expertbook B7 Flip înseamnă că îl poți strecura cu ușurință într-o servietă sau într-un rucsac, pentru a putea lucra oriunde.

Funcții care optimizează productivitatea

Expertbook B7 Flip este proiectat pentru a-ți maximiza productivitatea și confortul, astfel încât să te poți concentra pe sarcinile de serviciu fără distrageri ale atenției. Un indicator LED de pe capacul laptopului, care oferă informații despre statusul utilizatorului, se aprinde automat în momentul în care ești într-o conferință, sau îl poți porni manual folosind combinația de taste Fn+1 atunci când vrei să le transmiți celorlalți că ești ocupat.

ASUS ExpertWidget crește productivitatea permițându-ți să personalizezi funcțiile tastelor rapide, folosind combinația Fn și tastele numerice 1-4. De exemplu, poți să configurezi o tastă pentru a porni Bluetooth, sau să deschizi într-o clipită fișierul pe care îl folosești cel mai des. ASUS NumberPad este o tastatură numerică iluminată LED, care este perfectă pentru introducerea datelor numerice.

ASUS Expertbook B7 Flip

Apasă iconița NumberPad din colțul dreapta-sus al touchpad-ului pentru a o porni. Software-ul inteligent îți permite să controlezi cursorul, chiar și atunci când NumberPad este activat. Accidente se întâmplă tot timpul, dar Expertbook B7 Flip este pregătit pentru ele: tastatura sa cu proprietăți anti-vărsare poate face față la scurgeri de până la 78 cc de lichid, fără să prezinte defecțiuni. Astfel, scurgerile minore pot fi drenate cu ușurință, curățate și uscate.

Ecranul tactil mare cu filtru de confidențialitate

ASUS Expertbook B7 Flip dispune de ecran tactil de 14 inchi, cu rezoluție FHD, acoperire 100 % sRGB și luminozitate de până la 500 de niți. Raportul de aspect 16:10 oferă un spațiu de lucru mai mare în comparație cu ecranele standard cu raport 16:9, ușurând citirea articolelor, vizualizarea siturilor web sau lucrul pe foile de calcul din Excel sau alte programe de productivitate. Ecranul cu proprietăți anti-reflexie este acoperit de sticlă dură Corning și oferă un raport ecran-corp de 81%.

ASUS Expertbook B7 Flip

În plus, Expertbook B7 Flip beneficiază de soluția de confidențialitate ASUS Private View, astfel încât informațiile tale sensibile să fie tot timpul protejate. Cu o apăsare pe combinația de taste Fn+2, funcția ASUS PrivateView estompează imaginile de pe ecran. Asta se aplică atunci când sunt privite la un unghi de vizualizare de 45 de grade. Astfel, utilizatorii pot păstra informațiile confidențiale în siguranță într-un mediu fizic aglomerat, de exemplu, bănci sau departamente guvernamentale.

ASUS Expertbook B7 Flip

Imaginile redate sunt generate de un cip grafic integrat Intel Iris Xe, care oferă o performanță adecvată pentru orice aplicații de business, dar și redă foarte bine și conținutul multimedia de înaltă definiție. Iar dacă nu ai pretenții prea mari în materie de calitate a imaginii, poți chiar să joci jocuri mai puțin solicitante. Totuși, va trebui să duci în jos setările lor până ce atingi un compromis acceptabil.

Hardware puternic

Expertbook B7 Flip este construit pentru productivitate în mișcare fără efort. Este motorizat de un procesor Intel Core i7-1195G7 la 2,90 GHz și este echipat cu 64 GB de RAM. Spațiul de stocare este asigurat de un SSD M.2 NVMe PCIe® 3.0 de 1 TB, care asigură performanțe de stocare fără timpi de așteptare. Bateria de 63 Wh oferă o autonomie de aproximativ 12 ore. Astfel vei avea la dispoziție destulă energie pentru a rezista o zi întreagă la birou sau chiar mai mult.

ASUS Expertbook B7 Flip
Laptop ASUS Expertbook B7 Flip B7402

Performanțele superioare sunt posibile datorită unui nou sistem avansat de răcire hibridă (AHCS). Acesta adaugă ventilatorului o placă de metal conductivă, mărind suprafața de răcire cu 39 %. Totul pentru o creștere cu până la 55 % a performanțelor laptopului. AHCS disipează căldura cu rapiditate atunci când este nevoie, operând silențios atunci când are de-a face cu sarcini mai ușoare.

Viteză sporită și conexiuni mai sigure

Expertbook B7 Flip vine cu suport pentru rețelele mobile 5G, care îți oferă viteze mai mari în rețea și conexiuni mai sigure, de oriunde ai munci. Laptopul are un slot pentru carduri NanoSIM sau poți folosi eSIM-ul încorporat. Conexiunile 5G sunt de aproximativ 46 de ori mai rapide decât 4G LTE.

ASUS Expertbook B7 Flip

Așadar, descărcarea unui film de 2 ore durează doar câteva secunde, față de câteva minute. Lățimea de bandă mai mare asigură o calitate optimă pentru activități solicitante, precum apelurile de conferință. Expertbook B7 Flip include soluția WiFi 6 îmbunătățită cu ASUS WiFi Master Premium pentru cele mai rapide și mai fiabile conexiuni WiFi.

ASUS Expertbook B7 Flip

Nu în ultimul rând, grație tehnologiei SmartConnect, laptopul se conectează automat la cel mai bun semnal WiFi. Inclusiv hotspot-uri recunoscute, pentru o experiență roaming fără cusur.

Sunet certificat Harman Kardon

Un sunet de înaltă calitate este esențial în aceste zile în care teleconferințele au devenit un instrument de lucru cotidian. Sunetul clar și puternic al Expertbook B7 Flip oferă o calitate excepțională pentru apeluri audio sau video. Astfel oferă o experiență de ascultare captivantă pentru divertisment. Microfoanele duble sunt situate pe rama superioara a ecranului pentru o captare optimă a vocii, iar cele două difuzoare certificate Harman Kardon sunt situate în partea de jos, pentru un sunet de calitate cinematografică.

ASUS Expertbook B7 Flip

De asemenea, Expertbook B7 Flip folosește o tehnologie de anulare a zgomotului de fundal cu suport AI. Aceasta este alimentată de tehnici de învățare automată. Tehnologia include atât o funcție de filtrare a zgomotul din jurul difuzorului. Are și o funcție pentru a elimina zgomotul de la persoana de la celălalt capăt al conversației.

Securitate la nivel corporatist

Expertbook B7 Flip vine cu un sistem de securitate de grad corporatist, pe mai multe niveluri, pentru a-ți proteja afacerea și informațiile confidențiale. Sistemul încorporează soluții de protecție hardware, firmware și software, astfel încât să îți poți stoca în siguranță datele. Camera avansată cu infraroșu funcționează perfect cu Windows Hello, asigurând o autentificare biometrică sigură prin scanarea fizionomiei. Avem și un senzor de amprentă, care este integrat în butonul de pornire.

Pentru a-ți oferi confidențialitate instantanee, laptopul include un mic paravan care glisează peste camera web. Astfel acoperindu-i obiectivul cu o bulină portocalie. Cerut în Windows 11, cip-ul Trusted Platform Module (TPM) 2.0 stochează parole și chei de criptare pentru un nivel superior de securitate a datelor și protecție împotriva atacurilor cibernetice.

Construcție și rezistență de grad militar

Durabilitatea este o calitate caracteristică a laptopurilor Expertbook. Acest model dispune de întărituri structurale din aliaj de magneziu-aluminiu pentru o rezistență sporită a carcasei. Suporturile metalice interne ajută la reducerea interferențelor interne care pot afecta semnalul 5G. De asemenea, întăresc zona de sprijin pentru mâini. Pentru o protecție solidă a structurii interne, 16 stâlpi de susținere conectează elementele de fixare interne de baza laptopului. Expertbook B7 Flip satisface riguroasele standarde militare americane MIL-STD 810H, pentru a asigura o durabilitate fără compromis.

Concluzie

Expertbook B7 Flip este așteptat pe piață la începutul lui 2022. Este o soluție elegantă pentru un mediu care până acum nu avea mai nimic de-a face cu stilul: mediul de afaceri. Și cum acest mediu este, pentru mulți dintre noi, unul casnic, sunt absolut binevenite și funcțiile de redare multimedia, care nu-ți vor deranja în vreun fel colegii.

Versatilitatea și performanța recomandă acest laptop pentru orice scenarii de utilizare. Este bun și la birou, dar și acasă, cu excepția gaming-ului, care necesită configurații mult mai specializate. Un upgrade la acest model îți va oferi nu doar un instrument de lucru performant. Va fi și un companion digital pentru călătorii și activitățile de la distanță.