Daca sunteti printre cei multi si multumiti care au testat Windows 7 beta, va va interesa sa aflati ca preturile noului OS, in toate variantele sale au “scapat” pe web, prin intermediul unei surse anonime a celor de la Ars Technica.

Publicitate

Astfel, aflam ca Windows 7, pachetul de baza va costa 199 de dolari, in vreme ce Windows 7 Home Premium va fi disponibil la pretul de 259 de dolari, Windows 7 Professional va costa 299 de dolari si varianta Ultimate 319 dolari. Acestea sunt doar zvonuri, nefiind confirmate de catre gigantul din Redmond, dar avem si o veste buna pentru cei care folosesc XP inca: va exista posibilitatea unui upgrade de la acest OS la Windows 7.

Va reamintim ca upgrade-ul necesita o formatare, iar pretul sau va fi apropiat de cel al lui Vista (upgrade de asemenea), speram noi mai mic decat valoarea de 99 dolari a acestuia.

Sursa

 • Dupa cum bine ati spus, sunt doar zvonuri lansate initial de un articol din Ars Tehnica, retractat intre timp.

 • Andrei

  Am testat versiunea asta. Merge super bine la inceput, dupa care (asa cum ne-am obisnuit cu majoritatea versiunilor de Windows)cum incep sa mai adaug cateva programe …. incepe sa moara …. Grafica este foarte bine realizata, are foarte multe chestii misto, dar pacat ca nu face fata…

 • natriuclor

  niste nesimtiti. o vor lua iar in mana (asta ca sa ma exprim elegant). o sa dea papa de la roma 300 eur pe un sistem!!!!!
  sau poate au gresit moneda si o fi 300 de lei, sa vezi atunci vanzari….

 • La un pret sub 100$ e un sistem oke, daca pretul e ~50$ e un sistem bun iar daca pretul sare de 130-140$ e un jeg de sistem. Microsoftu e singurul producator care eu il stiu ca vinde produse defecte fiindca nu poti numi orice fel de windows ca fiind un produs bun.

 • parerea mea este ca nu isi merita niciun ban acest windows7 deoare’ ce dak adaug cateva programe folosiatoare mor toate trb sa o iei de la cap asta e naspha in rest grafica este superb