Popularul serial “Lucifer” este preluat de Netflix; Gigantul pregătește sezonul cu numărul 4

2
7489
Lucifer

Dacă și voi sunteți pasionați de seriale, atunci cu siguranță trebuie să fi auzit despre seria “Lucifer” care până mai acum ceva timp rula pe postul de televiziune FOX. În ciuda potențialului mare și a popularității crescute, FOX a decis să anuleze acest show pe neașteptate, o veste care i-a șocat serios pe fani.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Au urmat campanii organizate în online, mai ales pe Twitter sub hashtag-ul #SaveLuficer prin care fanii cereau continuarea seriei – campanii care iată au avut succes după cum descoperim astăzi. Nimeni altul decât gigantul Netflix este cel care cumpără drepturile de continuare ale seriei și pregătirile noului sezon încep curând.

Lucifer

Suntem informați că în gigantul din lumea streaming-ului va începe pregătirea sezonului cu numărul 4 ce ar putea veni în toamnă sau la început de 2019 cel mai probabil. Pentru cei care nu știu plotul serialului Lucifer, aflați că show-ul urmărește povestea lui Lucifer Morningstar, nimeni altul decât Diavolul care se mută în LA, acolo unde deține un club de noapte și unde va lucra alături de detectivul Chloe Decker la rezolvarea unor numeroase cazuri de crimă.

Povestea este tare interesantă, iar în cazul în care nu ați văzut încă serialul, vă invit să o faceți cât mai curând!