Philips lanseaza 2 noi PMP-uri GoGear

0
532

Philips a lansat recent 2 noi playere media din seria GoGear, pe numele lor Opus si Ariaz. Modelul Opus soseste cu un display de 2.8 inchi, foloseste tehnologia FullSound, suporta Bluetooth Stereo si include si radio FM plus inregistrare vocala.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

PMP-ul va sosi impreuna cu un software specializat pe descarcarea si codarea continuturilor video open source pentru acest gadget, care suporta si softul BBC iPlayer, astfel ca veti copia showurile preferate si le veti viziona fara probleme. Modelul Ariaz (imaginea de mai sus) soseste cu specificatii similare, daca fara posibilitatea de a copia programele dumneavoastra preferate.

Ariaz incorporeaza un display de 2 inchi, suporta control touchscreen si foloseste un buton special pentru browsingul in colectia dumneavoastra media. Opus va fi disponibil in variante de 8, 16 sau 32 GB, la pretul de 99, 147, respectiv 179 euro, in vreme ce Ariaz va putea fi achizitionat in variante de 4, 8 sau 16 GB la pretul de 79, 99 si 129 euro. Ambele produse vor sosi in magazine in luna aprilie.

Sursa