Panasonic Viera TH-42PZ80, plasma cu diagonala de 42 de inchi la pretul de 932 euro

0
1580

In cazul in care nu stiati, Panasonic este singurul producator care vinde plasme cu diagonale de 42 de inchi si rezolutii Full HD. Problema vine din faptul ca este destul de greu sa fabrici celule de plasma sau pixeli destul de mici incat sa “incapa” o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli pe un ecran cu diagonala de 42 de inchi. Panasonic a reusit si ofera televizorul Viera TH-42PZ80 la pretul de 932 de euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Televizorul este HD ready, incorporeaza un tuner digital si soseste cu o ratie de contrast (nativa) de 30.000:1. Noul Viera poate fi conectat la un PC, oferind o gama variata de rezolutii special pentru astfel de terminale: VGA, SVGAA, XGA, SXGA (comprimat), cu frecventa de scanare orizontala de 31-69 kHz si frecventa de scanare verticala de 59-86 Hz.

La capitolul conectivitate, plasma sta foarte bine, fiind dotat cu 3 inputuri HDMI v 1.3, 2 SCART-uri (ambele RGB), input component video, input D-Sub PC, output audio stereo, jack pentru casti, inputuri audio stereo, slot CAM, input RF, input S-Video, input composite video, output digital audio si slot pentru carduri SD. Viera TH-42PZ80 masoara 1048 x 679 x 99.7 mm si cantareste 30 de kilograme. Inainte de a cumpara acest televizor, retineti ca unghiul sau de vizualizare este practic mai mare decat cel al oricarui LCD TV, in vreme ce timpul sau de raspuns este aproape zero, ceea ce inseamna ca imaginea nu va fi afectata de motion blurring.

2 tehnologii pun in miscare aceasta plasma: V-Real 3, pentru procesarea imaginii (eficient pentru reducerea noise-ului si managementul culorilor) si Real Black Drive (creste controlul curentului electric descarcat in celulele plasma, crescand astfel si nivelul de adancime a negrului).

Sursa