Panasonic lanseaza noi LCD TV-uri Viera 2009

0
774

Panasonic a lansat astazi nu mai putin de 13 noi LCD TV-uri, cu diagonale ce ajung de la 19 inchi la 37. Probabil va intrebati unde e modelul de 42 de inchi, dar se pare ca Panasonic doreste sa completeze acest segment cu plasme.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Dintre noile modele amintim seria V10, HDTV-uri slim, care folosesc tehnologia Panasonic Intelligent Frame Creation de 100 Hz si ofera suport pentru Viera Cast, serviciul european care permite accesarea site-urilor gen YouTube sau Eurosport. Modelele V10 suporta si Viera Link, Image Viewer si DLNA, ultimul serviciu fiind utilizat pentru streaming foto si video de pe terminalele din retea. Aceasta serie include modele de 32 si 37 inchi.

Un alt model nou este si G15, cu diagonala de 37 inchi, specificatii similare, inclusiv suport pentru Viera Cast, dar cu o baza diferita. Seria G10 vine in variante de 32 si 37 inchi, folosind panouri IPS Alpha cu o deschidere mai larga, pentru a oferi o calitate mai buna a imaginii. Aceste televizoare au o ratie a contrastului dinamic de 50.000:1 si suporta Image Viewer si Link, dar nu si Viera Cast.

Exista si modele entry level pe aceasta lista a noilor lansari, seria S10 incluzand televizoare Full HD, cu diagonale cuprinse intre 32 si 42 inchi, cu suport pentru Viera Link si Image Viewer, dar fara Viera Cast. In cele din urma, mentionam prezenta modelelor X15 si X10, cu diagonala de 19 inchi si a celor din seria C10, cu moduri eco, care vor reduce consumul de energie electrica.

Sursa