Palm Pre, copie fidela a lui iPhone?

0
699

iPhone Blog a publicat recent un editorial intitulat „Ce a furat Palm Pre de la iPhone… si ce ar trebui iPhone sa fure de la Pre”, in care ii acuza pe cei de la Palm ca ar fi folosit cateva din tehnologiile pe care Apple le-a implementat pe iPhone. Si totul a fost simplificat prin prezentat unui fost angajat al companiei lui Steve Jobs in randul creatorilor lui Pre.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Jon Rubenstein a ocupat o functie importanta in cadrul Apple si a avut un rol crucial in dezvoltarea lui Palm Pre, dar nu putem fi 100% siguri ca acesta ar fi dezvaluit secretele Apple. Avocatii si expertii in domeniul patentelor vor fi cei care vor judeca produsul final, dar intre timp putem afirma ca Pre imprumuta de la iPhone urmatoarele caracteristici: forma, specificatiile, dockul, interfata multi touch si webkitul.

Pre are totusi cateva atuuri si dotari in plus fata de iPhone, iar cei de la iPhone Blog si-ar dori sa le vada pe acestea „furate” de catre Apple. Printre ele se numara: multitaskingul, merging the cloud, statusul, auto save si keyboard launcher.

Sursa