Oscar Isaac a fost ales să îl joace pe Solid Snake în filmul Metal Gear Solid

0
1480

Vestea săptămânii pentru gamerii hardcore e faptul că Metal Gear Solid devine în sfârşit film şi are în sfârşit un actor principal. Mulţi şi l-au dorit chiar pe David Hayter, vocea lui Snake în film, dar ne-am ales totuşi cu un actor de calitate, Oscar Isaac. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Actorul din Star Wars şi noul Dune îl va juca pe legendarul Solid Snake în noua peliculă. Ea va fi regizată de către Jordan Vogt-Roberts, cunoscut pentru Kong: Skull Island şi The Kings of Summer. Totul este realizat sub tutela Sony Pictures, iar Derek Connolly, cel care a scris scenariul lui Pokemon Detective Pikachu şi Jurassic World ar fi scris deja scenariul. Au fost multe tentative de a realiza un film după această poveste superbă, iar creatorul seriei, Hideo Kojima făcea aluzii la un film încă din 2006.

Problema e că mai avem mult de aşteptat, pentru că Oscar Isaac e implicat într-o grămadă de proiecte. Pe de o parte apare pe Disney+ în serialul Moon Knight, a apărut în Dune, filmează The Addams Family 2, Big Gold Brick, The Card Counter şi Armageddon Time. Noi l-am apreciat în rolul lui Poe Dameron în ultimele 3 filme Star Wars, dar şi în Ex Machina şi Annihilation. Are 41 de ani, ceea ce îl face perfect pentru a îl juca pe Snake la vârstă mijlocie.

Seria Metal Gear are decenii bune în spate, dar cel mai apreciat joc e Metal Gear Solid de pe PS1 din 1998. Este o poveste genială de infiltrare, acţiune, răzbunare şi duel între fraţi gemeni. Apar psihopaţi cu puteri paranormale, un cowboy rus, manipulare genetică, o poveste de dragoste şi dialoguri legendare. E unul dintre cele mai bune jocuri stealth din istorie. A rămas pe vecie în panteonul jocurilor video.

Între filmul Uncharted, serialul HBO The Last of Us şi cel Cyberpunk, ne aşteaptă câţiva ani interesanţi pentru pasionaţii de jocuri video.