OnePlus oferă un teaser pentru viitoarele sale televizoare: preţ accesibil, 93% gamă de culori DCI-P3

0
562

OnePlus a început să posteze teasere pentru o lansare de produs nou şi de această dată e vorba despre o serie de televizoare cu Android TV. Acestea sunt modele accesibile, care vor vedea lumina zilei în India şi aduc o gamă de culori DCI-P3 de 93%. Avem detalii mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

OnePlus şi-a început incursiunea în zona TV cu modelele premium lansate anul trecut, cu preţ mare şi dotări de top. Acum coboară în zona mai accesibilă cu TV-uri care vor sosi în curând, începând cu piaţa din India. Într-o postare pe forumul său oficial, OnePlus a detaliat noile produse, afirmând că oferă suport pentru HDR, gamă de culori DCI-P3, acoperind 93% din spectrul de culoare. E mai puţin de 100%, cât ar fi atins TV-urile dacă foloseau standardul Rec 709, dar simplul salt peste 90% în DCI-P3 este un rezultat pozitiv.

OnePlus mai afirmă şi că standardul mai larg DCI-P3 este ales de tot mai mulţi creatori de conţinut, pentru că are culori mai vii, mai “pline”. Faţă de Rec. 709, DCI-P3 are o gamă cu 26% mai mare şi este mai bogat pe zona de roşu şi verde. OnePlus numeşte noile panouri “OnePlus Cinematic Display”. Debutul televizoarelor are loc pe 2 iulie şi ni se promite şi suport Dolby Vision, Gamma Engine, Super Resolution, contrast dinamic, MEMC şi altele.

Sunt şanse mari să vedem un Android TV personalizat cu OxygenOS în varianta TV, o telecomandă cu butoane dedicate Netflix, YouTube şi Google Assistant, plus multe alte bunătăţi. Cred că vom vedea şi modele 4K şi Full HD, diagonale de 40, 50, 55 inch.