O privire asupra televizorului Philips Cinema 21:9

0
680

In cadrul unui eveniment organizat la Londra ieri, Philips a lansat noul televizor Cinema 21:9, cu o ratie a aspectului impresionanta de 21:9, o premiera pentru televizoare. Astfel, productiile cinematografice filmate in 2.39:1 vor umple complet ecranul, cu ajutorul tehnologiilor revolutionare folosite de Philips.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Promitatorul televizor are o diagonala de 56 de inchi si o rezolutie nativa de 2560 x 1080 pixeli, afisand continuturi 16:9 fara probleme. Totusi cand vine vorba de continuturile 4:3, clasicele bare negre orizontale isi vor face aparitia, deranjand totusi mai putin decat in cazul altor televizoare.

Se pare ca Philips a ales sa nu foloseasca iluminare LED in cazul acestui televizor, preferand-o pe cea CCFL. Trebuie sa aflati si ca noul Cinema 21:9 foloseste motorul de procesare grafica Perfect Pixel HD, iar fanii home cinema vor fi incantati sa descopere in spatele produsului Philips nu mai putin de 5 porturi HDMI, plus suport DLNA, WiFi si Ethernet.

Televizorul are o grosime de 20 de centimetri, iar pretul estimat de specialisti este de 6000 de euro, in vreme ce lansarea produsului este programata pentru cel de-al doilea trimestru al anului.

Sursa