Nubia Red Magic debutează oficial: telefon de gaming cu iluminare LED în spate, 8 GB RAM

0
1121

Numărul de telefoane axate pe gaming este în creştere şi azi li se alătură şi Nubia Red Magic. Acest terminal ce mizează pe o nuanţă roşu metalizat a debutat sub tutela sub-brandului ZTE, Nubia şi se remarcă prin acele dungi luminoase LED din spatele său. Aflaţi ce e special la acest telefon de gaming mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând are 4 mecanisme de ventilaţie pentru răcirea procesorului Snapdragon 835 de la bord, însoţite de straturi de grafit ce ajută la dispersarea căldurii. Nubia Red Magic se bazează pe un ecran IPS LCD LTPS de 5.99 inch, cu rezoluţie Full HD+. Are ca protecţie sticla NEG Dinorex T2X-1, iar la interior găsim pe lângă procesorul Qualcomm Snapdragon 835 şi 6 sau 8 GB RAM.

Vine cu 64 GB sau 128 GB stocare, camera frontală de 8 megapixeli cu deschidere F/2.8 şi o cameră singulară de 24 de megapixeli în spate. Adoptă un senzor Samsung 5K27SX, cu deschidere F/1.7 şi poate filma în 4K fără probleme, la 30 FPS şi slow motion la 120 FPS, în HD. Nubia Red Magic are o baterie de 3800 mAh, ce îi asigură până la 7 ore de gameplay, cel puţin pe hârtie.

Telefonul are corp din aluminiu, cu un format ergonomic pentru sesiunile lungi de gameplay. Vine şi cu Bluetooth 5.0, MIMO 2X2, dar are doar un singur difuzor cu tehnologie DTS şi Smart Amplifier. Rulează Android 8.1 Oreo şi va fi disponibil prin platforma de crowdfunding Indiegogo la suma de 399 dolari.