Wear OS este sistemul de operare dezvoltat de Google pentru ceasurile inteligente. La evenimentul Google I/O 2021, compania a anunțat că un update pentru acesta este pe drum, iar actualizarea va fi realizată împreună cu Samsung. Totuși, în afară de această colaborare, nimeni nu știe ce va oferi noul sistem de operare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Totuși, Samsung ar putea prezenta noul Wear OS luna aceasta. Evenimentul “New Watch Experience” de pe 28 iunie ne duce cu gândul la anunțarea oficială a actualizării. Astfel că vom avea posibilitatea de a afla cum arată și ce funcții noi va aduce noul Wear, așa cum se va numi de acum.

Conform descrierii oferite de Samsung evenimentului, compania va reimagina ceasurile inteligente, oferind noi posibilități dezvoltatorilor și consumatorilor. De asemenea, este anunțată și o securitate îmbunătățită, oferind protecția necesară pentru utilizatori.

Când Google a anunțat noul Wear, compania a declarat că platforma va oferi viteze cu până la 30% mai mari și o durată mai îndelungată a bateriei.