Noua linie de televizoare Samsung pe 2012 a ajuns din aprilie și în România

0
1268

Samsung a adus noua linie de televizoare inteligente pe 2012 și în țara noastră. Smart Interaction se referă la posibilitatea de a controla funcțiile televizorului pe lângă telecomandă și cu ajutorul  Motion Control, Voice Control și Face Recognition. Se adaugă și Smart Content prin intermediul căruia ai putea împărtăși fotografii direct pe televizor prin intermediul cloud. Smart Content integrează și Samsung Apps, Samsung Media Hub care dorește să aducă o ofertă cât mai mare de filme, show-uri TV, clipuri video.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În ultimii ani, consumatorii români au arătat un interes crescut pentru tehnlogiile inteligente şi pentru gadgeturile care le fac viaţa mai uşoară şi mai distractivă”, declară Ana Păsculescu, TV Product Manager în cadrul Samsung Electronics România. „Noua serie de Smart TV-uri de la Samsung aduce noi funcţii, care redefinesc interacţiunea cu TV-ul. Astfel, dialogul cu tehnologia se află în faţa unui nou start, capabil să transforme televizorul într-un partener în viaţa de zi cu zi, care ajută şi anticipează nevoile utilizatorilor, atât prin conţinutul personalizat, cât şi prin modalităţile de interacţiune.”

Televizoarele din noua gamă sunt:

Samsung ES8000 – LED tv – de la 7.499 lei – 40 inch – la 12.999 lei – 55 inch;

Samsung ES7000 – LED tv – de la 6.999 lei  -40 inch – a 11.999 lei – 55 inch;

Plasma tv –  de la 7.699 lei – 51 inch – până la 13.999 lei – 64 inch.

Toate aceste televizoare dispun de funcții precum:

Family Story – organizarea unor albume foto și vizionarea lor pe televizor;

Fitness – program zilnic de exerciții și se poate vizualiza modul în care sunt făcute exercițiile printr-o oglindă virtuală;

Kids – divertisment pentru micuțul tău cu jocuri dedicate.

Conectarea via wi-fi la internet a devenit o funcție de bază la televizoarele moderne și la modelele de mai sus este de la sine înțeles că au încorporat acest serviciu.