Notebook-ul pe care gamerii vor juca GTA IV – OCZ DIY

0
787
ocz_diy_notebook1

Pentru cei familiarizati cu conceptul de DIY (do it yourself) notebook-urile OCZ sosesc ca varianta portabila a celebrelor PC-uri ultra customizate de catre utilizatori. Si ce alt scop ar putea avea un notebook customizat decat gamingul si competitiile de jocuri? Retineti, va trebui sa va construiti singuri acest notebook de la zero!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ocz_diy_notebook1
Daca optati pentru un notebook OCZ DIY va veti etala la urmatorul turneu de World of Warcraft cu un terminal dotat cu un display WXGA cu diagonala de 15.4 inchi si o placa grafica nVidia GeForce 8600M GT GPU 512MB. Pe lista sa de specificatii se afla si chipset Intel PM965, suport SATA, DVD writer dual-layer 8x, slot ExpressCard si 4 porturi USB 2.0.

Paranoicii care si-au setat sensibilitatea la mouse astfel incat sa castige mereu la Unreal Tournament se vor loga pe acest notebook cu ajutorul unui cititor de amprente. Nu cunoastem inca data de lansare sau pretul acestui sistem, dar trebuie sa aflati ca toate componentele de mai sus sosesc impreuna cu un manual de instructiuni detaliat, astfel ca veti reusi sa va asamblati “monstrul” de gaming fara probleme.

Sursa