Nokia X6 analizat intr-o recenzie video Mobilissimo.ro (Video)

1
623

Telefonul cu functii muzicale Nokia X6 a fost analizat recent intr-o recenzie video a celor de la Mobilissimo.ro. De remarcat este faptul ca terminalul se afla pe locul 2 in preferintele utilizatorilor site-ului mentionat, dovada a popularitatii si calitatii sale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Handsetul vine cu o calitate audio excelenta si un player video care suporta fisiere in format WMV/RV/MP4/3GP, plus suport YouTube, radio-uri online si podcasturi audio si video. Nokia X6 este insotit de o pereche de casti de calitate care includ si un controller de volum pe cablu. Mai aflam ca handsetul incorporeaza un difuzor cu volum impresionant si foloseste functia Music DJ pentru a crea playlisturi intr-un mod intuitiv.

Camera din spatele lui X6 este una de 5 megapixeli, dotata cu autofocus, blitz dual LED, lentile Carl Zeiss, geotagging si suport pentru captura video VGA la 30 fps. Fotografiile rezultate pot fi trimise prietenilor imediat via MMS, Bluetooth sau upload prin Ovi. Terminalul mai foloseste si 128 MB RAM, 32 GB memorie si un ecran touch de 3.2 inchi, cu rezolutie de 360 x 640 pixeli.

[via mobilissimo.ro]