Niveus prezinta media serverele upgradate Rainier, Denali si Pro Series

0
596

Niveus Media este prima companie care foloseste chipurile Core i7 ale celor de la Intel pe noua sa generatie de media servere ale anului 2009. Modelele Rainier, Denali Limited Edition (in imagine) si Pro Series au primit upgrade-uri ale specificatiilor, pe care le veti afla mai jos:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202


Astfel, aceste media servere includ acum porturi HDMI 1.3 si HDD-uri Seagate Pipeline HD, plus chipsetul G45 EXpress, SSD-uri si suport pentru 8 CableCaRD-uri. Din pacate, pretul si data de lansare nu au fost anuntate, iar in ce priveste performanta noilor modele, aceasta este crescuta de sisteme revolutionare de racire.


Rainier va sosi cu pana la 1 TB de memorie interna, in vreme ce Niveus Pro Audio va fi dotat cu 8 iesiri analog si digital, iar toate media serverele vor beneficia de suport 1080p. Pro Series este cu siguranta cel mai impresionant model, cu ai sai 4 TB de memorie, un SSD de 32 GB dedicat OS-ului plus suport Dolby TrueHD si DTS Master Audio, dar si tehnologia PureVideo HD cu care soseste placa video Nvidia GeForce Series 9 incorporata.

Sursa