Mortal Kombat X vine gratuit în octombrie pe PS4 pentru posesorii abonamentului PlayStation Plus

0
894
Mortal Kombat X

În cazul în care nu știai, abonamentul PlayStation Plus nu aduce doar acces la multiplayer online, ci și jocuri gratuite în fiecare lună. Acum în octombrie cap de afiș este Mortal Kombat X, joc pe care îl vor putea revendica abonații PS+ pe consolele PS4. Ce alte jocuri sunt oferite aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe lista de jocuri se numără așa cum spuneam și mai sus, jocul Mortal Kombat X. Acesta este un fighter cu personaje/caractere variate, fiecare cu o selecție sau diferite stiluri de luptă din care poți alege. Poți aborda diverse strategii și trebuie să înveți combinații de butoane pentru atacuri năucitoare. Jocul este gratuit, iar dacă nu ai PS+, acesta costă aproximativ 90 lei în varianta disc.

Dacă ești pasionat de golf, atunci tot pe PS4 vei putea descărca gratuit jocul PGA Tour Pro 2K21 în care urmezi o carieră pe terenuri reale. Poți juca și împotriva prietenilor local sau online, customiza echipamente și crea propriul club de golf. În varianta disc jocul se vinde pentru 146 lei.

Nu în ultimul rând, posesorii de PS5 pot descărca gratuit jocul Hell Let Loose, un titlu multiplayer cu inspirație din Al Doilea Război Mondial. Pot participa până la 100 de playeri în bătălii și îți poți alege unul dintre cele 14 roluri și echipa cu arme autentice, vehicule și echipament de război.

Jocurile mai sus menționate vor putea fi descărcate în perioada 5 octombrie – 1 noiembrie. Asta înseamnă că mai aveți câteva zile la dispoziție să revendicați jocurile gratuite pentru luna septembrie. Aici vorbim despre Predator: Hunting Grounds, Overcooked: All you Can Eat! și Hitman 2.