Microsoft Xbox Series S are preţul confirmat, vedem un clip cu dotările sale

0
1562

Războiul scăpărilor dintre Microsoft Xbox Series X şi PlayStation 5 continuă, de această dată în etapa pe scăpări. După o seria lungă de leak-uri despre PlayStation 5, azi aflăm preţul lui Microsoft Xbox Series S. Acesta va costa de la 299 de euro, în vreme ce zvonurile afirmă că varianta Series X va costa 499 de euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile console Microsoft erau aşteptate prin noiembrie, dar ar putea sosi mai devreme, se pare. Confirmarea legată de preţ vine chiar de la Microsoft, care a postat pe contul oficial de Twitter Xbox suma de 299 dolari, care în UE devine 299 euro. Vedem cu această ocazie şi o randare oficială cu varianta digitală a consolei Microsoft. Este cel mai compact Xbox de până acum şi totuşi promite performanţă next gen. Designul este unul dreptunghiular şi cu acea zonă circulară neagră, care aduce cu un platan sau alte dispozitive pentru DJ.

Se pare că acea zonă este cea pentru răcire/evacuare a aerului. A apărut între timp şi un video promoţional scăpat pe web, pentru Series S, care ne prezintă îndeaproape consola, doar că modul în care este realizat acest clip e clar copiat de la cel de prezentare PlayStation 5. Felul în care din particule şi molecule apare consola e o idee văzută întâi la Sony. Aflăm şi că noul Xbox ieftin are un volum cu 60% mai mic decât Xbox Series X. Series S va fi complet digital, fără drive Blu-Ray şi va suporta gaming până la 1440p la 120 FPS.

Are la bord un SSD custom NVME de 512 GB, bazat pe arhitectura Xbox Velocity. Aduce şi upscaling 4K şi playback media în 4K, iar spotul dezvăluie şi suport pentru DirectX Ray Tracing. Se zvoneşte şi că dispozitivul va veni cu un bundle cu Xbox All Access la 25 de euro pe lună timpd e 2 ani. Ambele console Xbox ar sosi pe 10 noiembrie.