Mass Effect Legendary Edition se lansează în 2021 și este un remake al trilogiei originale ce vine pe PC-uri și console

0
1452
Mass Effect Legendary Edition se lansează în 2021; este un remake al trilogiei originale și vine pe PC-uri și console

De ceva timp, au început să apară variante remake ale titlurilor clasice cu care unii dintre noi am copilărit. Acestea vin cu grafică îmbunătățită, rezolvări de bug-uri, unele chiar cu misiuni sau elemente cosmetice noi, păstrând însă gameplay-ul sau optimizându-l, după caz. Ei bine, un astfel de tratament urmează să primească acum și seria Mass Effect de la EA.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm astăzi că o versiune remaster pentru Mass Effect urmează să ajungă pe PC-uri și console în anul 2021. Numit Mass Effect: Legendary Edition, pachetul de colecție va include primele trei jocuri ale seriei:

  • Mass Effect (2007);
  • Mass Effect 2 (2010);
  • Mass Effect 3 (2012);

Îmbunătățiri

Noul bundle, Mass Effect Legendary Edition, va include toate armele promoționale, armurile și pachetele, “reconcepute și optimizate pentru rezoluția 4K Ultra HD”, a declarat BioWare pe site-ul său. Aceștia au mai adăugat:

De câteva luni, echipa noastră, BioWare, lucrează din greu la actualizarea texturilor, umbrelor, modelelor, efectelor și caracteristicilor tehnice ale celor trei jocuri”, a declarat Casey Hudson, GM al BioWare. “Scopul nostru nu a fost să refacem sau să ne reinaginăm jocurile originale, ci să modernizăm gameplay-ul, astfel încât atât fanii, cât și noii gameri să poată experimenta jocurile în cea mai bună formă posibilă”.

Astfel, seria urmează să aducă o grafică îmbunătățită, rezoluție 4K și să accepte rate de refresh ridicate, pe lângă alte optimizări și îmbunătățiri vizuale. Mass Effect: Legendary Edition se lansează în primăvara anului 2021 pentru PlayStation 4, PC, Xbox One. Variantele pentru consolele next-gen: PS5 și Xbox series X, urmând să fie optimizate și pregătite adecvat pentru acestea.

EA a anunțat această trilogie încă din 2016, dar pare că pe atunci, a fost eclipsată de cel mai nou joc din serie Mass Effect: Andromeda (2017) însă acesta nu face parte din pachetul remastered. Astfel, noua serie va fi a patra adăugată la celelalte titluri lansate de Electronic Arts recent:

  • Burnout Remastered
  • Need for Speed: Hot Pursuit Remastered
  • Command & Conquer