LP-XC55 si LP-XC50 – Proiectoare portabile de la Sanyo

0
716

Sanyo anunta lansarea pe piata a doua proiectoare video LP-XC55 si LP-XC50. Acestea vor dispune de noua tehnologie a producatorului, Active Maintenance Filter (AMF), care permite schimbarea rapida a filtrelor. De asemeni, tinand cont de cerintele pietei, noile video-proiectoare sunt dotate cu cate un difuzor de 7W dar si cu un sistem de securitate care mareste nivelul de siguranta prin mai multe caracteristici pe care le vom enumera mai jos. LP-XC55 si LP-XC50 vor fi disponibile pe piata din Japonia incepand cu 11 Iulie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sanyo LP-XC55 si LP-XC50

Specificatii technice :

* reprezinta primul model portabil de proiectoare dotate cu Active Maintenance Filter (AMF). Acest sistem permite schimbarea automata a filtrului atunci cand senzorii detecteaza praf in aerul din camera, dar actioneaza si in modul preventiv impiedicand intrarea aerului in aparat.
* sistemul de securitate permite stabilirea unui PIN de securitate pentru accesarea in meniul proiectoarelor. De asemeni, numai userului care isi seteaza un cont de administrator i se permite sa acceseze meniul proiectorului.
* dispun de un difuzor integrat care elimina necesitatea si incomoditatea de a avea un difuzor extern, facand din proiector un dispozitiv media in adevaratul sens al termenului.
* detecteaza automat sursele de semnal.
* sunt compatibile cu patru suprafete de proiectie (rosu, albastru, verde si galben)

Aceste doua proiectoare sunt perfecte pentru un mediu de afaceri care utilizeaza tehnologie de ultima ora. Sa asteptam lansarea lor in Europa.

Sursa