LIDL readuce în magazine tableta pentru copii Lenovo Tab M7 la un preț avantajos

0
3967
LIDL
LIDL readuce în magazine tableta pentru copii Lenovo Tab M7 la un preț avantajos

LIDL reușește să aducă în magazine produse foarte interesante, în fiecare săptămână. Vorbim aici despre dispozitive, ceasurile mai mult sau mai puțin inteligente Crivit fiind la mare căutare în trecut. De această dată aflăm prin intermediul site-ului nostru soră, Mobilissimo.ro, că retailerul va readuce în ofertă tableta pentru copii Lenovo Tab M7. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Este a doua oară când această tabletă ajunge în oferta magazinelor LIDL. Ea a mai fost disponibilă în toamna anului trecut la prețul de 399 lei. Totuși, de această dată ea va fi disponibilă pentru suma de 299 lei începând din data de 5 iulie. Ea nu iese neapărat în evidență prin dotări și funcții, însă rulează un sistem de operare curat și are chiar Kids Mode, fiind destinată și copiilor.

Ca hardware, ea aduce un ecran de 7 inch IPS, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli. La interior avem parte de 1 GB RAM, 16 GB stocare, dar și un slot microSD. Procesorul folosit aici este quad core, MediaTek MT8321 și rulează Android 9.0 Go. Primim suport Wi-Fi, dar nu și 4G, Bluetooth, port MicroUSB pentru încărcare, jack audio și radio FM. Bateria este o unitate de 3450 mAh, iar corpul este fabricat din aluminiu.

Kids Mode 3.0 oferă control parental, timere, jocuri și aplicații cu conținut educativ. Avem și acustică cu suport Dolby Audio, certificare TUV pentru reducere a luminii albastre dăunătoare ochilor. Are totuși GPS, dar și o cameră principală de 2 MP și una selfie de 2 MP.

Lenovo Tab M7 va fi disponibilă începând din 5 iulie în magazinele LIDL din toată țara.